Winkelwagen inhoud

Sum total:   0,00 EUR
Go to cart
Lemniscaat, Vijverlaan 48, 3062 HL Rotterdam, Nederland, Tel: 0102062929

Jeugdboekenposters

Sorteren op: orderby Items per pagina:
Dit is een assorti-pakket van 15 posters voor de leeftijdsgroep 6 t/m 8 jaar. De precieze inhoud van het pakket varieert. Let op! deze posters zijn standaard een-slag gevouwen, verzenden in koker is dus niet nodig.
1,80 EUR
plus Verzending
Kopen   Info
Dit is een assorti-pakket van 15 posters voor de leeftijdsgroep 9 t/m 11 jaar. De precieze inhoud van het pakket varieert. Let op! deze posters zijn standaard een-slag gevouwen, verzenden in koker is dus niet nodig.
1,80 EUR
plus Verzending
Kopen   Info
Dit is een assorti-pakket van 15 posters voor de leeftijdsgroep 12 jaar en ouder. De precieze inhoud van het pakket varieert. Let op! deze posters zijn standaard een-slag gevouwen, verzenden in koker is dus niet nodig.
1,80 EUR
plus Verzending
Kopen   Info
Dit is een assorti-pakket van 30 posters voor de leeftijdsgroep 6 t/m 11 jaar. De precieze inhoud van het pakket varieert. Let op! deze posters zijn standaard een-slag gevouwen, verzenden in koker is dus niet nodig.
3,60 EUR
plus Verzending
Kopen   Info
Dit is een assorti-pakket van 30 posters voor de leeftijdsgroep 9 t/m 12 jaar en ouder. De precieze inhoud van het pakket varieert. Let op! deze posters zijn standaard een-slag gevouwen, verzenden in koker is dus niet nodig.
3,60 EUR
plus Verzending
Kopen   Info
Dit is een assorti-pakket van 45 posters voor de leeftijdsgroep 6 t/m 12 jaar en ouder. De precieze inhoud van het pakket varieert. Let op! deze posters zijn standaard een-slag gevouwen, verzenden in koker is dus niet nodig.
5,40 EUR
plus Verzending
Kopen   Info
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Wie is er online

We hebben 3 gasten en geen leden online

Zoeken


Geavanceerd zoeken