Winkelwagen inhoud

Sum total:   0,00 EUR
Go to cart
Lemniscaat, Vijverlaan 48, 3062 HL Rotterdam, Nederland, Tel: 0102062929

Jeugdboekenposters

Sorteren op: orderby Items per pagina:
Dit is een assorti-pakket van 15 posters voor de leeftijdsgroep 6 t/m 8 jaar. De precieze inhoud van het pakket varieert. Let op! deze posters zijn standaard een-slag gevouwen, verzenden in koker is dus niet nodig.
1,80 EUR
plus Verzending
Kopen   Info
Dit is een assorti-pakket van 15 posters voor de leeftijdsgroep 9 t/m 11 jaar. De precieze inhoud van het pakket varieert. Let op! deze posters zijn standaard een-slag gevouwen, verzenden in koker is dus niet nodig.
1,80 EUR
plus Verzending
Kopen   Info
Dit is een assorti-pakket van 15 posters voor de leeftijdsgroep 12 jaar en ouder. De precieze inhoud van het pakket varieert. Let op! deze posters zijn standaard een-slag gevouwen, verzenden in koker is dus niet nodig.
1,80 EUR
plus Verzending
Kopen   Info
Dit is een assorti-pakket van 30 posters voor de leeftijdsgroep 6 t/m 11 jaar. De precieze inhoud van het pakket varieert. Let op! deze posters zijn standaard een-slag gevouwen, verzenden in koker is dus niet nodig.
3,60 EUR
plus Verzending
Kopen   Info
Dit is een assorti-pakket van 30 posters voor de leeftijdsgroep 9 t/m 12 jaar en ouder. De precieze inhoud van het pakket varieert. Let op! deze posters zijn standaard een-slag gevouwen, verzenden in koker is dus niet nodig.
3,60 EUR
plus Verzending
Kopen   Info
Dit is een assorti-pakket van 45 posters voor de leeftijdsgroep 6 t/m 12 jaar en ouder. De precieze inhoud van het pakket varieert. Let op! deze posters zijn standaard een-slag gevouwen, verzenden in koker is dus niet nodig.
5,40 EUR
plus Verzending
Kopen   Info
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Wie is er online

We hebben 17 gasten en geen leden online

Zoeken


Geavanceerd zoeken